Tipografia Stefanili

Stantare

Punem la dispozitie o varietate de stante pentru diverse aplicatii, stante pentru ambalaje, stante pentru materiale tiparite urmand a fii taiate pe contur, stante pentru diverse forme de etichete, pentru diverse forme de cutii. In prezent detinem multiple forme de stante, se poate executa la comanda stanta dorita pentru produsul tau.

Tipografia Stefanili În prezent, suntem o echipă tânără şi dinamică specializată în lucrări de înaltă calitate, în special tipar offset si tipar flexografic, beneficiind totodata de o experienţă în domeniul producţiei tipografice de peste 20 ani.

Echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru a găsi impreuna soluţiile optime pentru crearea sau îmbunătăţirea imaginii companiei dumneavoastră. Avem capacitatea de a asigura şi gestiona tot lanţul de operaţiuni necesare realizării lucrărilor, începând de la grafica până la produsul finit.

Pentru proiectele dumneavoastră, noi vă oferim consultanță în alegerea materialelor în funcție de scop, buget și dimensiuni, precum și machetarea grafică, urmărind optimizarea raportului calitate/preț pentru produsele finite.

Experiența în domeniul producției tipografice, utilajele din dotare, materialele folosite, precum si profesionalismul echipei noastre garantează calitatea desăvârșită a lucrărilor, timp de execuție minim si prețuri competitive.


Ne mandrim cu parteneriate pe termen lung